perjantai 7. joulukuuta 2012

30. Pulkkahiihtoratsastusta!

Melkeen viikko siitä kun oon viimeksi kirjotellut, mutta en oikeen jaksa uskoa että teitä kiinnostaa turhanpäiväset kirjotukset näin joulukalenterien aikoihin :D

Sunnuntaina menin Nickellä vaan riimulla kävelyä ja vähän ravia, ja sen jälkeen maastakäsinjuttuja kisapäivän palautukseksi. Maanantaina menin yllätyksekseni Barbilla vaikka olikin koulutunti, mutta oli tosi kiva! :)

Eilen pääsinkin kokeilemaan ihan uutta juttua: Hiihtoratsastusta! Tai no, itse pysyin turvallisesti(ko...) pulkan kyydissä. Otettiin Sylvian kanssa ensin Tarzan vetoponiksi. Nooh, Tatulla oli aika jännää ja saatiin nähdä paljon keulimista ja sivuttamista ja vaikka mitä! Kaarteissa jouduin tulemaan aina pois pulkasta ja kääntymään silleen ohjasajaen. Sitten mentiikin yhtä pitkää suoraa, Tatu lähti ihan täysiä ja kaartessa huomasin että pulkka jäi matkasta... Istuin siis maassa ohjista kiinni pitäen sellaset 400metriä kun Tarzan ei oikeen halunnut pysähtyä :D Tuli hiukan naurettua!


Oon vielä kyydissä! + Ihana telttatakki. Kuvista taas kiitos Pinjalle :)

Niin ja mun housuthan oli siis mustat.... Huomaa että on kyydistä tullut tiputtua :D


Kuvia ei ole niistä villimmistä hetkistä, jotka tapahtui vähän pidemmällä. Enskerralla palkataan Sylvian kanssa joku kuvaamaan ja seuraamaan meidän joka hetkeä ;) Tatu meni seuraavan roundin ihan kiltisti, mutta sitten se meni taas niin kovaa, etten nähnyt mitään kun lunta tuli vaan naamaan ja pulkka meni eri suuntaan kun Tatu. Sen seurauksena raahauduin tällä kertaan mahalteen siinä perässä hyvän matkan niinkuin joku hylje :D Kuvitelkaa mielessä! Koska en halunnut päästää ohjista irti ettei sekaannu jalkoihin tms. Oli niin hauskaa! 

Vaihdettiin vielä niin, että menin pari kierrosta Tatulla ja Sylvia tuli pulkalla perässä. Poni oli jo vähän rauhottunut, niin päästiin menemään suht. rauhallista laukkaa. Sylvia pääsi tottakai myös maistamaan lunta ;)



Sitten Arla ehdotti, että otettaisiin Nicke. Sehän ei ole siis koskaan ennen päässyt mihinkään tällaiseen :D Ja sen huomasi! Aluksi meinasi pomppia taivaaseen ja oli tooosi jännittynyt, etenkin kaarteissa kun narut osui kunnolla jalkoihin. Mentiin pari kävelykierrosta. Nickelle piti puhua paljon ja rapsutella, niin alkoi jo rauhoittumaan, meni nätisti raviakin. Sylvia vaihtoi sitten suksiin, ja menttin sellanen kierros missä otettiin laukkaakin. Nicke meni siinä kaikista parhaiten! Tosi Sylvia jäi matkasta :D  Mentiin vielä pari kierrosta niin ja poni meni toosi kiltisti.


Mitä mun perässä on?!!

Tässä nämä muutamat kuvat kuvannut Laila sen kännykällään, laatu on siis mitä on mutta mitä pienistä :)


Sinne jäi Sylvia :D

Lopuski vaiheettiin vielä niin, että Sylvia meni Nickellä ja mä tulin ohjasajolla perässä, koska pulkasta Nicke hermostui enemmän ja sukset ei mahtuneet mun saappaisiin (:D). Sitten yhdessä vaiheessa irroitin liinan ja Sylvia laukkas vielä vähän Nickellä, hyvin meni!




Haluun ehdottomasti kokeilla tätä vielä uudestaan! Mites teillä, onko millaisia kokemuksia pulkkahiihtoratsastuksesta? :)

29 kommenttia:

  1. Minä ja Nita ollaan menty masilla, ja oli ihan sairaan kivaa! Se vaan oli "vähän" villi, pukitteli vaan ja repi päätä alas :D nita meinas lentää sielt seläst vaik kui mont kertaa! En ooo ikinä nähny masii nii villinä :DD

    VastaaPoista
  2. hihhii, oli varmasti hauskaa! :DD

    VastaaPoista
  3. Joulukalenterien vastapainoks olis kiva lukee vähän enemmän niitä turhia löpinöitä :D Mutta joo ihania kuvia taas! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okeei, koitan postailla taas sunnuntain jälkeen :D

      Poista
  4. Olis kivempoi lukee muitakin postauksii ku joulukalentereita.. :D Mut tosi kiva tää ja nicke on söps♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo siis mulla itellähän ei oo joulukalenteria :D se on ♥

      Poista
  5. Meillä oli justiinsa eilen pulkkaratsastusta ! Oli kyllä tosi kivaa :)

    VastaaPoista
  6. kiva tää ! (: ja joo oon kokeillu rinankaa liljal ja rikul..oltii kummatki ojas ja vaikka missä, mut oli sairaan hauskaa ! (:

    VastaaPoista
  7. Just tänään kokeiltiin Maken kanssa ekaa kertaa :) Meni yllättävän hyvin ! Sunnuntaina sitten suksien kanssa (:

    VastaaPoista
  8. Blogisi on esitelty blogini 'linkitä blogisi'-postauksessa :) (http://jkalenteri.blogspot.fi/2012/12/luukku-8.html)

    http://olkkku.blogspot.fi

    VastaaPoista
  9. vähä kiva mä haluun tulla kattoo joskus! :D
    ja kokeillaan tota ponskullakin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jooo saat luvan tulla ;)
      ja joo siistii tuun kuvaa sit ! :D

      Poista
  10. http://www.illiilife.blogspot.com <------ saa liittyy :)

    VastaaPoista
  11. Kui voit ratsastaa Barbilla ku eiks se oo jollain Laural puoliylläpidos?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei ainakaa mun tietääkseni :DD ja kyl muutki voi niil ridaa... ja yks laura ainaki puolylläpitää/vuokraaa Floraaa :p mun mielest barbille ei oteta ketää.

      Poista
  12. Toi näyttää tosi kivalta! Ite en oo ikinä kokeillu kun ei täälläpäin hirveesti noita kunnon hiihtoratsastushevosia ole näkyvissä :-D Kaikki on aika säikkyjä :-D Teillä näyttää kuitenkin olevan kivaa!:)

    Käy kurkkaan ja liity ihmeessä: www.nneaway.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahah, totuttamaan vaan ;D ja käyn kohta katsomassa :)

      Poista
  13. Oon ehkä kertonu, mut me mentii joskus sillee siististi et shettisten perää pulkat ja siis ilman ratsastajia, itekki parii otteesee roikuin perässä ilman pulkkaa ja ohjaamine oli tosiaan vähä viel vaikeempaa ku istu pulkas :D
    t. Jade

    VastaaPoista
  14. Voitko tehä uuden kysymys postauksen jossai vaiheessa ?:)

    VastaaPoista