sunnuntai 9. joulukuuta 2012

31. Sunnuntairatsastelua

Vaikka mulla nyt ei mitään erityisen jännitävää kerrottavaa ookkaan, niin postaan silti, koska tällaisia "löpinäpostauksia" on kuulemma myös kiva lukea :)

Ensiksi, meillä oli pienellä talliporukalla pikkujoulut perjantaina. Siellä jaettiin tallin mestaruuspalkinnot, ja mehän siis voitettiin viimekisoissa Nicken kanssa esteiden minimestaruus! Tallin isoin hevonen vielä :D Sain sellasen söpön minipokaalin ja mitalin. Sitten oli sellainen hevostietovisa, jossa olin kolmas ja voitin Pikeurin ruskeat ridasukat!

Jaettiin myös satunnaisia palkintoja, ja itse olin "vuoden pyöräilijä". Niin, tosiaan pyöräilen vielä näilläkin keleillä tallille sen puol h/suunta, koska pääsen niin nopeammin kuin busseilla :D Palkinnoksi tuli tällä kertaa Marimekon pitkät sukat (ratsastukseen siis!) ja hiuksille tarkoitettu suihkevaha, joka tulee ehdottamasti tarpeeseen. Joululahjaksi sain hevoskalenterin. 


Pinjan salakuvia!
Tänään menin Nickellä pitkästä aikaa! Tai no, torstaina hiihtoridassa, mutta sunnuntaina menin vaan riimulla. Kunnon koulutuuppailusta onkin siis hetki aikaa, menee kai viimeviikon perjantaille? Nooh, sen kyllä huomasi, että Nicke on varmaan päässyt vähän turhan helpolla viime aikoina. Heppa oli aika hidas ja laiska, en tosiaan jaksanut tälläkään kerralla laittaa kannuksia.

 Ravissa jolkoteltiin ensin pidemmällä ohjalla verryttelyksi, mutta enemmän tuntumaa ottaessa poni alkoi vähän vastustelemaan. Otin raipan reunalta ja alkoihan liikettä löytyä! Jäin ympyrälle hetkeksi ja poni oikeasti liikkui. Tein väistöjä, voltteja ja pysähdyksiä. Yleensä heitän raipan heti pois kun energiaa tulee vähän, mutta pidin tällä kertaa pidempään kädessä.

Miten voi ihminen näyttää noin pirteältä?


Laukkatyöskentely jäi tällä(kin) kertaa vähemmälle, mutta tuli ihan ok pätkiä. Ratsastin vain noin 40 minuuttia, mutta käytin ajan tehokkaaseen työskentelyyn. Nickellä oli kuitenkin ratsastettu jo aikaisemmin. Mentiin pitkälle loppumaastolle, ja poni oli tosi iloinen :) Tutki innoissaan paikkoja ja pysähteli katselemaan ympärilleen. 


Jalka seikkailee


Kuvasin vielä Arlalle joulukorttikuvia (tuli niin hämärää että laatu vähän kärsi) ja jäin kuvaamaan Tatua ja Sylviaa. Täälä kertaa sain onneksi kyydin tallille JA kotiin! Ei ole mikään mielenkiintoinen postaus mutta kiva jos joku tykkäsi :)

17 kommenttia:

  1. Hitsit, saisinkohan mie aikaseks tulla käymään siellä päin joku kerta nyt talvella? Löytysköhä teiltä yöpaikka :') Ei olla hetkeen nähty, enkä oo ikinä käyny sielläpäin missään talleilla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei se oiski kiva! Pitääpä puhua tässä vielä myöhemmin :) !

      Poista
  2. ootte kehittyny toooosi paljon! ;) <3

    VastaaPoista
  3. jee ootte hienoja <3

    VastaaPoista
  4. oiii sun postaukset on aina tosi kivoja :) ootan aina innolla seuraavaa postausta sulta !! :D

    VastaaPoista
  5. Heh, hauska että voitettiin molemmat omien seurojen minimestaruus :D Ok mulla on huono huumori mut nauran XD

    VastaaPoista
  6. jee onnee viel voitosta &.muista palkinnoista ! :D hienolta teijjän menoki näyttää ! (:

    VastaaPoista
  7. hei onnee viel tost minimestaruudesta ! ootte nii super hienoi nikenkaa ! ♥

    VastaaPoista
  8. oliks noi pikkujoulut jonkun kotona vai?:) kiva tää!

    VastaaPoista
  9. http://illiilife.blogspot.fi/ kurkkaa ees(:

    VastaaPoista