sunnuntai 17. helmikuuta 2013

55. Wanhat 2013!




Nyt mäkin oon sitten virallisesti vanha! Huh. Vaikea uskoa, että lukiosta on mennyt jo yli puolet, vastahan mä sinne menin... Envuonna sitten penkkarit :) Vanhojen tansseista sanotaan, että ne on lukion kohokohta. Ja hyvällä mielellä voin allekirjoittaa väitteen! Oli nimittäin yksi hauskimmista päivistä.

Silloin kun tanssiharkat alkoi, tuntui ettei mikään onnistu! Aina kun alkoi uusi tanssi, niin edellisistä unohtui askelia ja kokonaisuuksia. Mutta treenaamisen kautta kaikki sujuikin tosi hyvin. Oikeastaan tuntuu, että kaikki oli ehkä jopa liian helppoja :D Meillä olikin vain 11 tanssia.

Mulle vanhat tuli tosi halvaksi, osalla menee jopa lähemmäs 1000€! Mekon sain lainattua serkulta joka tanssi viimevuonna, ja meikin ja hiukset tein itse. Kampaajalla käynti olisi ollut ihan paikallaan, mutta halusin säästää rahaa muuhun, ja näillä pärjättiin. Tai olisihan vanhemmat sen maksaneet, mutta en ottanut silti vastaan. Tosin meikkeihin ja hiuskoruun + korviksiin sain kulutettua melkein 100€, hehe.. Meikkejä ostan niin harvoin, niin ajattelin, että tässä oli hyvä tilaisuus täyttää varastot!





Aluksi mentiin koululle, missä ykköset tarjoili meille ruokaa. Ei ollut mitään überhienoa, perus kouluruokaa.. Nojoo, sitten lähdettiin non-stop bussikyydillä Energia Areenalle. Meillä oli siis tänä vuonna sellainen järjestely, että molemmat tanssiesitykset olivat perjantaina. Onneksi! Ei tarvinnut varoa kampausta ja meikkejä nukkuessa. Tai no mä kyllä kävin kolmen tunnin tauon aikana kotona meikkaamassa ja laittamassa hiukset uudestaan, hih :)

Otettiin paljon kuvia ja jännitettiin ensimmäisen näytöksen alkua!





Ensin oli siis esitys kouluille. Emme olleet yhtään harjoitelleet tällä areenalla, joten oli pientä säätöä.. Kaikki onnistui kuitenkin suht. hyvin, ja aloitustanssin aikana loputkin jännitykset haihtuivat. Meidän oma tanssi (jota serkku ei saanut alusta videolle iltanäytöksessä :(( ) oli miksaus biiseistä:

Justin Bieber- Boyfriend (♥)
Flo Rida - I Cry
Nicki Minaj - Starships
Icona Pop - I Love It
Stig - Puumaa mä metsästän
Carly Rae Jepsen - Call me Maybe
PSY - Gangnam Style

Oman tanssin harkoissa kaikki oli vetänyt silleen "vähän sinne päin", mutta nyt oli ihan huippua kun kaikki oli täysillä mukana! Yleisökin oli fiiliksissä :D Oli kyllä tosi hauskaa. Ekan näytöksen jälkeen kävin siis kotona, ja tuli vähän kiire takaisin. Vedettiin sitten samalla hyvällä tunteella toinenkin näytös, ja oli tosi hauskaa. Oikeesti, jos ootte/meette lukioon (tai voihan amislaisetkin!), niin kannattaa ehdottomasti tanssia










´

Illan kruunasi tietenkin paljon odotetut jatkot! Meillä ne oli Vantaan Flamingon W Nightclubissa. Aluksi kun olin laittautumassa, mulle iski ihan hirveä ahdistuskohtaus. Mutta joo, ei siitä sen enempää. Onneksi ihanat kaverit jakso tsempata mukaan :)

Pari kaveria ei päässyt sisälle asti, koska tiukat portsarit ja alaikäiset you know... Onneksi suurin osa tajusi hoitaa asiat ennen sisälle menoa :D Paikka oli suht. pieni, mutta siellä oli kunnon tanssipaikka! Hyvät DJ ja musiikki, paljon kavereita ym, mikäs sen parempaa! Oli ihan huippukivaa. Mun ääni melkeen loppui jo parin tunnin päästä kun tuli vähän laulettua, ja aina välillä piti palata penkeille istumaan, koska jalat ja päkiät huusi hallelujaa. Voiko korkkareilla kävelyyn/tanssimiseen oikeasti tottua..? Mutta nyt vasta odotankin että täytän 18 vuotta, eihän tässä ole kuin vain joulukuuhun asti aikaa...

Loput kuvat kännykällä otettuja




Jos joku on kirjoittanut omista Wanhojen tansseista postauksen, niin linkittäkää! Niitä on kiva lukea.

46 kommenttia:

  1. mikä ahdistuskohtaus :ooooo mut ihana mekko ja kiva tää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nosiiiiiis ku hiukset ei toiminu ja meikki ei toiminu ja mekko ei toiminu ja kengät ei toiminu eikä mikäääää.. aina ku katto peilii nii yyh. jotenki kaikki ulkonäköpaineet purkautu yhhtäkkiii DD:

      Poista
    2. Suuret on ahdistuksen aiheet .d
      Kaunis sä oot, suotta koet mitään ulkonäköahdistuksia.
      Anteeks, mut hankala oottaa tommosia tosissaa, ku omat aiheet on vähän suurempia kuin ulkonäkö :|
      Mut kauniina oot ollu tanssimassa :)

      Poista
    3. aa :/ ps anonyymi 2 mitä vittua?

      Poista
    4. jep, tiien että se on naurettavaa, säälittävää ja lapsellista. kumpa voisinkin vaan ajatella, että ihan sama miltä näytän. mutta harvalla se onnistuu :D ja yleisesti ottaen mulla on ihan hyvä itsetunto, siks säikähdin vähän itekin, että mistä tommonen tuli yhtäkkiä. äitikin oli oikeasti tosi huolissaan koska ei mulla ennen tollasta oo ollu.

      Poista
  2. vau oot nii kaunis:)!

    VastaaPoista
  3. oleet kaaaunis <3 hihheh, justt saying

    VastaaPoista
  4. luulin et oot tyylii ysil ! :D ihana mekko ja oot nätti (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahah XD näytäksmä nii nuorelt :(

      Poista
    2. et :D oon vaa saanu sust sellase käsitykset et oisit ysil XD sit oot miettiny et näytät vanhemmalt :D

      Poista
  5. äää oikeestii oot nii upee ♥ :3

    VastaaPoista
  6. Waau oot Iha sairaa nätti !!!!! ;) <3

    VastaaPoista
  7. sairaan ihana mekko ina ja oot aivan superkaunis!

    VastaaPoista
  8. Joku on vähän nättttiiii?

    VastaaPoista
  9. miksi jotkut ei päässyt sisälle,sillä käsittääkseni säkin oot alaikäinen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä sinne sai alaikäset mennä mut ongelma oli vissiin se et niillä oli omia juomia mukana ja poket huomas ne. :D

      Poista
  10. ihan sairaan kiva tää!! :) ja en malta oottaa mun omii wanhoi :D ! ja kaikil on ollu toi gangnam style omas tanssis :D !! ja oot niin kauniiis!! :) ♥

    VastaaPoista
  11. ihana mekko, hiukset, kaikki! :D Mun mielestä on tosi fiksua olla laittamatta hirveitä määriä rahaa wanhoihin! Ennen idea oli nimenomaan se että mekko lainattiin jostain ja kaverit väsäs toisilleen pari kiharaa hiuksiin ja vähän hienommat meikit :) Nykyään kaikki pitää olla viimesen päälle uutta ja ammattitaidolla tehtyä, mikä on tietyllä tapaa aika tylsää ;/
    Mun mielestä onnistuit sitäpaitsi ihan yhtä hyvin kuin kampaaja ;)

    VastaaPoista
  12. Penkkarit oli aika lame verrattuna kyl wanhoihi :D Varmaa, ku wanhat oli sellanen pidempi projekti. Penkkarit vaa oli ja meni. Olis pitäny salee tanssii tänäki vuonna, ku oli nii jees :D Mut hei ihana toi sun mekko!

    VastaaPoista
  13. Ihana Ina oot ihan sairaan kaunis ♥:) ja ihana toi sun mekko ja tosi kivoja kuvia!!

    VastaaPoista
  14. äää ihan sika ihana mekko! :) hei mulle tuli mieleen, että mikä kamera sulla on?

    VastaaPoista
  15. Ihanat hiukset&mekko:) Kivoja nuo tanssikuvat! Näkee että oli hauskaa(:

    VastaaPoista