maanantai 17. syyskuuta 2012

2. Hui, esteitä!

Tänään oli siis estetunti! Nicke on ollut tällä tallilla kai vaan kerran puomitunnilla, en oo varma esteistä (?). Ponihan tuli siis vasta tasan viikko sitten ;) Kuulin jo sellasta, että se on ollut vähän arka jo puomeilla ja kyttää niitä. Lähin sellasella asenteella, että kiva kun vähän tollasta haastetta :D

Alkuverkassa Nicke tuntu tosi kivalta, ravas kivasti tuntumalla ja kootummin mitä yleensä. Kaikki ponit oli toisaalta tosi energisiä koska tuuli ihan kivasti!


PAHOITTELEN KUVIEN LAATUA, KAIKKI LEIKATTU VIDEOISTA JA ALKO HÄMÄRTÄÄ JA SATAA

 Laukassakin Nicke eteni heti reippaammin ja käytti takajalkoja paremmin, vähän enemmän pitäs saada vielä lyhentämään, mutta edistystä verrattuna viime maanantaihin :) Oikeaan suuntaan mennessä Nicke innostu jo vähän pomppimaan, en oo ees varma mitä se sääs mutta hyvä että oli niin innoissaan :D Alettiin menemään sitten ravipuomeja, ekojen edessä Nicke hidasti käyntiin ja katto niitä ihan ihmeissään, mutta meni sitten rohkeasti yli, seuraavan poni menikin laukassa :D Maltto kuitenkin sitten ihan hyvin ja meni toiseen suuntaan tosi nätisti!


Alotettiin ekat hypyt niin, että tultiin eka ravipuomit ja sen jälkeen nostettiin laukka ja mentiin suoralla linjalla ristikolle. Tulin ekalla kerralla esteellekkin ravissa, ja Nicke teki aika hienon hypyn :D Toisella kerralla este ei ollut niin jännittävä, ja maltto hyvin hypätä! Oikeessa kierroksessa tultiin sama linja toiseen suuntaan, eli esteen jälkeen piti ottaa nopeasti raviin ja mennä ravipuomit. Ja mun piti tehä voltti väliin koska heppa melkee hanskas!


JEE, ESTEITÄ!!

Sitten menttin toista linjaa, jossa oli ristikko ja pysty. Ristikon poni pomppas ihan nätisti, mutta pysty tuli kai jotenkin yllättäen ja Nicke veti liinat pohjaat ja laukkas hienosti sivulle! Apinoin siellä selässä jotain ja en siis tippunu :D


Näytin esteen vielä siitä läheltä ja toisella kerralla hyppäs nätisti :) Mentiin sitten ekaa linjaa ja jälkimmäinen este oli jotain 70-80cm, mutta SARA joka oli kuvaamassa oli niin lahopää ettei jaksanut ottaa niistä videoita koska sato niin paljon ymsyms :):))))))) Muttajoo, vähän oli säätöä ja räpeltämistä mutta kyllä tää varmaan tästä! Ite koitan olla enskerralla paremmin ajantasalla niin katotaan mitä saadaan aikaan!

HIENO PONI ♥

6 kommenttia:

  1. Miksi kutsut isoa hevosta poniksi? Ihan mielenkiinnosta kysyn, kun moni muukin tuolla tallilla kävijä sitä tuntuu harrastavan.

    VastaaPoista
  2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oho poistin vahingos :o mutsiis hyvä et sanoit, mut on huono muisti :D

      Poista
  3. Mäki kutsun mun heppaa poniks, vaik siis ihan pv- se on :D ei mtn ihmeellist :P kiva blogi Ina! :) <3

    VastaaPoista