sunnuntai 16. syyskuuta 2012

1. Tästä se lähtee!

Eli päätin nyt tehän tän blogin, oon vielä vähän hukassa mutta kyllä tää tästä! :D Kiitos bannerista Ronski 

 Kirjoitan nyt lauantaista jolloin menin siis Nickellä kolmatta kertaa.. Mentiin Mirandan ja Sylvian kanssa tallille joskus 20 vaille 12. Sylvia siis puolylläpitää Tarzania ja päätettiin mennä samaan aikaan ratsastamaan. Hepat söi vielä niin odotettiin vähän aikaa ja kuvailin sillä aikaa Nickeä tarhoilla.




 12 otettiin Nicke sisään ja alettiin laittamaan kuntoon. Poni (ainakin melkee ;)) oli taas tosi kiltti ja utelias, huh sen kaviot on nii painavat :D Mentiin maneesiin koska kenttä oli aika märkä. Pitäs vielä treenata sitä että Nicke pysyy paikoillaan kun nousee selkään. Torstaina maneesin takaosa oli ponin mielestä täynnä mörköjä mutta nyt meni jo ihan rohkeasti, vähän kyllä kyyläili. Otin ohjat käteen ja päätin ottaa heti paremman tuntuman koska mulla on tapana jäädä välillä ratsastamaan liian pitkällä ohjalla. Aluksi Nicke oli vähän hidas pohkeelle mutta verty kuitenkin aika nopeesti, ravissakin kulki heti paremmalla tuntumalla. Tein kolmikaarista ja perus ympyröitä ja taivuttelua. Laukassa Nickellä on tapana jäädä laahaamaan vähän takajalkoja ja sen asian kanssa on vielä treenaamista, varsinkin vasemmassa kierroksessa. Ulkoapuja pitää vielä vahvistaa, koska poni ei kuuntele  niitä varsinkaan laukassa aina hirveen hyvin. 



Suunnilleen puolen tunnin jälkeen otin satulan pois ja halusin koittaa mennä ilman satulaa. Piti laittaa 2 jakkaraa päällekkäin että pääsin selkään :D Nickellä on onneksi pehmeä selkä ja aika tasaset askeleet niin sillä oli mukava mennä! Mentiin kävelemään Sylvian kanssa vielä vähäksi aikaa ulos, ja ravattiinkin yhtä tietä ilman käsiä. Onneksi Nicke on järkevä vaikka säikkyykin välillä joitain asioita :) Meni nyt tosi kiltisti ja säpsähti vain kerran. Vaikka oonkin menny ponilla vasta muutaman kerran niin oon tykästynyt siihen jo tosi paljon!




  


Menin vielä Lepuskiin (Leppävaaran ratsastuskoulu) kuvaamaan junnuhubbea Annan kameralla, aiheena oli inkkarit ja länkkärit. Ite oisin päässyt myös ratsastamaan jos mulla olis ollu vielä kausikortti mut ei se nyt haittaa vaikken päässytkään. Ponit oli tosi virmoja :D Illallisella jaettin vielä palkintoja ja olin yks kolmesta ahkerimmasta avustajasta ja voitin 30€ lahjakortin Hipposporttiin, tulee kyllä tarpeeseen ;) Tässä vielä pari kuvaa:
minä ja anna!1!!












10 kommenttia:

  1. Kirjotit mun blogiin ja kysyit siitä bannerista. Jos sulle vaan kelpaa, niin voin kyllä koittaa tehä jotain mikäili sulta löytyy kuvia (: Jos haluut niin pistä siinä tapauksessa ohjeita sähköpostilla s0fiaa123@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee kiva, varmaan joskus parin viikon päästä tarviin uuden nii otan sitten yhteyttä! :)

      Poista
  2. Nimi on aika persoonaton ja ulkoasu, sekä banneri tylsä. Kirjoitat kivasti ja kuvia on tarpeeksi. Jään sivusilmällä seurailemaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, banneriin ei tosiaan saanu matskua kun vaan yheltä kerralta, parin viikon päästä tulee parempi;D

      Poista
  3. onks nicke sylvian vuoksriksen tatun kaa samalt tallilt?(: ja milt tallit se o?(:

    VastaaPoista
  4. maksaaks siel vuokraaminen?(::

    VastaaPoista
  5. ja hieno blogi!(: liityin lukijaks(; jos kiinnostaa, käy kattoo munki blogi, lukijaksi saa myös liittyä;D http://www.illiilife.blogspot.com

    VastaaPoista
  6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista