lauantai 22. syyskuuta 2012

4. Kesä ei oo ihan vielä ohi!

Torstaista en nyt erikseen kirjottanut, mutta menin ilman satulaa ja aika paljon siirtymisiä ja laukannostoja ym :)

 Tänään tulin tallille joskus puol kahden aikoihin, kuvasin Miaa ja sen hevosta Puttea. Kerrankin lämmin ♥ Ootin ite sen verran että muut palas tallille takasin ja että Pinja pääsi kuvaamaan, kiitos siis näistä kuvista :) ! Kävin hakemassa Nicken tarhasta ja matka oli vähän jännittävä mut tuli silti ihan sujuvasti. Harjasin ponia aika kauan ja panostin sillee et selvitin myös harjan ja hännän :D Oli taas tosi nätisti ja seiso kiltisti paikoillaan.

Kentällä oli vielä vähän lammikoita mutta menin kuitenkin siellä. Alkukäynneissä mun jalka osu aitaa ja Nicke vähän hätkähti mut ei mikää ihme, pitäs olla vähän tarkkaavaisempi :D Tänään poni oli vähän laiskempi kun yleensä, eikä mulla siis oo ollu kertaakaa raippaa/kannuksia. Maanantaisin voisin ottaa raipan mukaan vaan sillee varmistukseksi. Tein aika paljon pysähtymisiä ravista ja takajalat alko tulee pikkusen paremmin alle. Menin myös aika paljon kaarevia uria ja koitin taivutella molempiin suuntiin. Ravasin muuten ihan semi paljon! Laukkatyöskentely jäi tänään vähemmälle koska kentällä oli sen verran muitakin että pelkäsin kolareita koska niitä meinas tulla jo ravissakin :D Oli siis itsenäinen tunti eikä ollut mitään ratsastustunti sääntöjä, niin kaikki meni silleen omaa tahtiin ja eri suunnissa. Mutta laukka oli heti paljon paremmin hallinnassa kun vertaa ekoihin kertoihin! 









 Nostot tuli kuitenkin hyvin käynnistä, torstain harjottelu tais auttaa! Hieno ♥ Mun pitäs oppii istumaan vielä paremmin harjotusravissa, mut se on vähän hankalaa koska ratsu on niiiin suuri! Heilun siel vähän liikaa :) Tajusin myös yhdessä vaiheessa että jään liikaa tuijottamaan Nicken niskaa jolloin mun ryhti vähän kärsii, korjasin asian ja tuli heti paremmaksi. Kuitenkin sekin unohtu aina välillä.. Treeniitreenii!

Kävin vielä lopuksi kävelemässä maastossa, meijän tavallisella reitillä oli joku auto ja mies joka keräsi siitä jotain roinaa(?), niin se oli Nickestä sen verran pelottava että mentiikin toiseen suuntaan. Poni oli kokoajan ihan korvat tötteröllä. Jonkin matkan päästä siellä metsässä näkyi joku ihminen ja tulikin heti stoppi ja meinas alkaa peruuttamaan. Käskin sen siitä sitten eteenpäin ja kun käveli rohkeesti niin käänsin sitten takasin tallille. Voi Nicke kun se on ihan hassu :)









Ps. Mitä nää kellon ajat oikee lagaa, koska tää on kirjotettu 22:13 ja toi näyttää että ois julkastu 12:07 ? :D Sama asia muitten postausten kanssa, help auttakaa  tyhmää :(


12 kommenttia:

  1. mua häiriseee noi suitset ja ohjat kamalan väriset! mut ootte hienoi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! ja mun mielest ne on kivat ku eroo vähä massast :)

      Poista
  2. oioii vähä ootte hienooii! :D hihi hyvä te♥

    VastaaPoista
  3. Musta noi suitset/ohjat ja satula on kiva piristys. Aina on vaan mustaa, mustaa, mustaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. komppaan edellistä :D ja oot aivan mielettömän hyvä ridaa!

      Poista
  4. vähä kiva tää postaus ja ootte kehittyny iha sairaasti jo ;) !

    VastaaPoista
  5. rakkaaani :DD vaihda siun blogin asetuksista toi aikajuttu, eli meet asetukset --> kieli ja muotoilu --> ja sielt valitset aikavyöhykkeen helsinki kohtaan (:

    VastaaPoista