perjantai 19. lokakuuta 2012

14. Just chilling

Eilen Sara oli kuvaamassa, kuvia en oo tosin ladannut vielä koneelle! Menin kuitenkin koulua ja meni ihan kivasti! Yhdessä vaiheessa tuli taas pieni sinkaus takapäädystä mutta mitä pienistä :D

Tänään menin ilman satulaa, päästettiin eka Annan kanssa Nicke pienen kävelyn jälkeen vähäksi aikaa irti maneesiin. Kesti hetki ennenkuin Nicke tajus olevansa irti, ja sittehän se lähti! Pieni laukkasi ja pukitteli ihan innoissaan kun pääsi purkamaan energiaa. Meni siinäkin hetki että saatiin se taas kiinni... :) Sitten ohjat vaan takas suitsiin ja hyppäsin tuolilta selkään
 

  Aluksi tein käynnissä taivutteluita ja kiemurauria, Nicke kokosi ihan hyvin itsensä ja moottori olikin paremmin käynnistynyt. Takapäätykin ohitettiin heti jo ilman ongelmia, jeejee! Ravissa jatkoin taivuttelua etenkin vasempaan, koska se on jäykempi puoli. 


PAHOITTELEN TAAS, OSASSA VIDEOLAATU


 Siinä verkan jälkeen halusin koittaa mitä poni sanoo jos meen väärinpäin ja halaan sitä, tai jos meen makaamaan sen selän päälle. Ekaks sivuttain silittelin sen selkää, mutta ei sanonut mitään niin siitä vaan sitten! Käyttäyty tosi järkevästi, oon ylpeä ;)




 Kävelin välissä pitkillä ohjilla ja otin sen jälkeen laukkaa ensin oikeeseen suuntaan. Se meni oikeesti tosi hyvin, takajalat rullas ja poni pysy koottuna. Näin jälkeenpäin kun katoin videosta, niin varsinkin vasen (joka on vieläpä vaikeempi) näytti jo oikeesti hyvältä! Ehkäpä irtojuoksutus autto, kun saatiin kavioihin vähän liitoa!





Saatiin Annan kanssa sitten hieno idea, riimuratsastus! Suitset veks ja riimu tilalle. Aluks sidoin riimunnarun riimuun, mutta naru oli niin lyhyt että se oli lähinnä vaan kääntämiseen kun sitä tarvi. Otin silleen raviakin ja poni meni hienosti, tosi järkevästi. Laitoin narun kaulalle, ja sitten koko jutusta ei meinannut tulla enään oikeen mitään, koska Nicke ei totellut mua yhtään :D Pysy sentään käynnissä, mutta kääntymisen mun haluamaan suuntaan ei tullut kuulonkaan... Jouduinkin välillä nojaamaan kaulaan ja kääntämään/pysäyttämään ihan riimusta. Menin tälleenkin selän päällä maaten, ja poni pysy rauhallisena.





 Nicke oli riimun kanssa kääntynyt melkein kokoajan maneesin ovelle päin, mutta sittenkun menin noin päin, niin se lähtikin kävelemään koko roundin maneesin ympäri :D Siinä ei sitten paljoa tehty, kun en oikeen päässyt nousemaan ja pysäyttämään sitä, joten Anna sai sitten kierroksen mentyä pysäyttää ponin että pääsin takas oikein päin. Hihih hassu heppa.
Laitoin vielä suitset takasin ja ravasin loppuravit, tuli tyytyväisesti eteen alas.




 Siivosin lannat ja poni seurasi (useimmiten) perässä, koitin vielä lopussa juosta, ja kyllä se joissain väleissä ravas mukana.Oli tällä kertaa siis vähän tällänen rennompi päivä, mutta hyvä niitäkin olla välissä! :)



4 kommenttia:

  1. Ihana postaus ja kiva heppa! Liityn lukijaks kun meen koneelle:) Ootteko missä tallilla?:)

    VastaaPoista
  2. ihana♥ saaks tehä mitä haluut sen kaa?(: voitko tehä tosta tunnista video-koosteen?(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos, ja en nyt ihan mitä vaan. Ja en viitti tehä joka tunnista, lisäsin kuitenkin tosta irtojuoksutuksesta :)

      Poista