perjantai 5. lokakuuta 2012

8. Uusia fiiliksä + shoppailua

Ekaks, maanantain tunti meni ihan penkin alle ja keskiviikko sujui jo vähän paremmin vaikkei siltikään kauheen hyvin. Olin jo vaipumassa epätoivon syvään kuiluun kun ei oo ottanu onnistuakseen, mutta sillä asenteella ei ois pitkälle päästy! Kävin tiistaina ostoksilla, ostin uuden kisatakin koska meillä on ekat koulukisat sunnuntaina!! Viimeks oon ollu koulukisoissa yli puoltoistavuotta sitten, eikä kyllä hyvin mennyt. Siis joo, olin viimenen...

Hui, saa nähä mitä tulee, mennään hankkimaan vähän kokemusta :) Sain myös eräältä ihmiseltä ostettua vaaleansinisen satulahuovan ja edullisesti siihen päälle saman värisen korvahupun, oli pakko ostaa! Se voi olla myös hyväksi, koska Nicke on aika herkkä äänille. Sovitin sitä keskiviikkona. Aluksi Nicke katto tosi epäilevästi, mutta hitaasti ja varmasti hyväksyi senkin päähän. Oli aavistuksen iso, muttei pahasti. En siis mennyt ratsastamaan se päällä vaan kokeiltiin vaan karsinassa. Nyt seuraavana ostoslistalla onkin vaaleansiniset suojat ja keväällä mulle saman värinen kisapaita ;)


Tykkkään tästä tosi paljon, koska on hyvin istuva ja kivat yksityiskohdat

Ihana sateinen sää! 
Eilen menin Nickellä itsekseen ja menin ratsastamaan vasta kahdeksalta, koska sain töitä päiväksi ja olinkin vähän pidempään. Hyvä puoli olikin, että mentiin maneesissa ihan keskenään ja ei ollut ketään tiellä. Verkkasin paljon käynnissä ja ravissa voltteja ja erilaisia kiemurauria. Tein myös paljon pysähdyksiä, ja ne sujukin tosi hyvin! Oli jo aikakin. Poni maltto hienosti seistä ja peruutti suoraan. Välikäyntien jälkeen otettiin laukkaa, ekassa nostossa Nicken takapää lens kun se innostu. Se oli hauskaa :D Saman se teki myös lävistäjällä. Hyvä vaan että ottaa sekin tästä kaiken irti! Laukassa ja koko tunnin mulla oli oikeestaan sellanen fiilis, että tällasta elämän pitääkin olla. ♥ Menin radan (Helppo C:1) pariin kertaan ja oon ihan supertyytyväinen. Suorat linjat on vielä vähän kiemurtelua ja pysähdykset saattaa mennä vähän vinoon, mutta mitä pienistä. Lisäykset, pysähdykset ja laukat on kuitenkin parantuneet paljon, ja se riittää tässä vaiheessa ainakin mulle. Loppuravien ja käyntien jälkeen hyppäsin alas selästä ja menin keräämään lannat. Poni oli vapaana ja seuras perässä, ravissakin. On se vaan hiiieno. Hyvällä tunteella lähen kattomaan miten kisoissa menee, vaikkei meniskään ihan parhaimmiten, niin ei se haittaa.

Jottei tuu liian vähän kuvia tähän postaukseen, niin tässä pari videolaatusta kuvaa keskiviikolta:


Korvahupun sovitusta

Joooo en tiie.... pysähdys?
Pikkunen innostu! :D


Meijän pikkukaverit






21 kommenttia:

  1. haha toi kisatakki on kai se sama ku mul ! :D se on iha sika hyvä, oon menny sil täs semeist lähi ;) ja muksapostaus oisin halunnu tulla kuvaa, mut olit nolo ja menit vast myöhää ):

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. OHO nii muute onki!! otin ton koska se oli halvin ja istu parhaiten :DD mutniii koska tienasin vähän rahaa et mul on rahaa tähä ;))

      Poista
  2. Sut on haastettu! Vilkase mun blogi (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, mut Sara haasto mut jo aijemmin nii teen sen :)

      Poista
    2. hehehehe huomasit mun haasteen :DDD

      Poista
  3. Hei. Linkitit blogisi mun arvosteluketjuun. :) Ikäväkyllä se täyttyi jo, mutta en jaksa uutta ketjua perustaa joten arvostelen tänne.

    Pidän enemmän suomenkielisestä nimistä, ja tämä on hiukan kliseinen. Ei kumminkaan pahimmasta päästä ja jos nimellä vielä on joku syvällinen merkitys elämässäsi, se on plussaa.

    Banneri olis saanu mielestäni olla taustaltaan kokonaan läpinäkyvä ja se ei muutenkaan istunut oikein taustaan. Taustasta sen verran että kuva on kyllä hieno, mutta ei välttämättä paras valinta blogin taustaksi. Onko oma ottama? :)

    Esittelysivut oli hyvät. Hiukan enemmänkin olisi hepasta voinut lukea jos vielä keksit jotain sanomista.

    Kuvia oli monessa postauksessa liikaa mun mielestä ja laatu oli ok, mutta ei mahtava! Sen nyt ymmärtää jos on kännykällä otettu tai nauhalta kiskottu ja ei tuo laatu niin paha ollut että häiritsi. Plussaa mysö kuvateksteistä.

    Video oli kiva piristys. Siinä oli hyvät, syksyiset värit ja kiva musiikki.

    Teksti on ihan hyvin kirjoitettua ja virheetöntä mutta ei järkyttävän mielenkiintosta. Pidän enemmän teksteistä jossa on mielipiteitä ja huumoria. Tämä oli hiukan liian päiväkirjamaista. Kirjoituksen määrä/postaus kumminkin oli ihan hyvä, että jaksoi lukea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ok, kiitos paljon rakentavasta kommentista, koitan parannella tätä pikkuhiljaa :)
      Ja siihen linkin perään kirjotinkin että uusi ulkoasu tulee ensviikon aikana, tää oli vaan tällee "varalla" kunhan päästään alkuun :)

      Poista
    2. Aivan. Niinpä taisitkin kirjottaa. En huomannu. :)

      Poista
  4. mistä toi kisatakki on:) ?

    VastaaPoista
  5. aw ku sil on ain ton huovan värinen karva:) mut ootte hienojaa <3

    VastaaPoista
  6. paljo toi kisatakki noin oli hinnaltaan?(: siis vaan et ite ehkä ostan kisatakin (uuden), en tietenkää samanlaista!(: kato et tietäisin vähän hintaluokkaa ;D

    VastaaPoista
  7. Onks toi valkoi heppa Manu ? Ja onks Nicke samal tallilla ku Manu jos siis tää sama hepo kuvassa ?
    Kaveri nimittäi ylläpitää Manuu (:

    VastaaPoista
  8. Eksyin ihan sattumalta jotain kautta lukee sun blogia. Sulla on ihana blogi, ja toi sun ylläpitoheppa on niin suloinen. Sovitte hyvin yhteen, ja musta oli ihanaa katella noita videoita ja kuvia. Yks ihanimmista blogeista mitä oon koskaan nähnyt. (: Oon itsekin siis hevosihminen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. vooi että, kiitos tosi paljon piristävästä kommentistasi! :))

      Poista