tiistai 1. tammikuuta 2013

38. Laiskan ratsastajan päivä!

HYVÄÄ UUTTAVUOTTA 2013! :)

Hmm, menin nukkumaan joskus neljän jälkeen, ja meidät herätettiin ennen yhtätoista. Olisin voinut nukkua vielä paaaaljon pidempään! Mulla on lomalta jäänyt muutenkin univelkaa, joten voitte vain arvata kuinka pirteänä olin tallilla :D En nyt ala mitään saarnaa kirjoittamaan, tämmöinen pieni päivitys vaan.

Tein pikaratkaisun ja menin vain riimulla, koska en ollut tuuppausfiiliksellä. Ja kappas, maneesin katolta tippui lumia! En ollut yhtään edes aavistanut sellaista, koska yleensä se aika on vasta joskus maalis- huhtikuussa... Ihanat vesisateet täällä etelässä! Aluksi Nicke vähän sätkyili, mutta ei onneksi pahemmin. Takapäätyyn en edes jaksanut yrittää mennä tällä kokoonpanolla (riimu, verkkarit, lumien tippuminen, UUSI KYPÄRÄ, en halua että se kuolee!), joten jäin suosiolla ympyrälle ovipäätyyn.


Rapsutus
Nicke kulki heti aluksi jo aika hyvin! Ehkä vähän hidas, mutta se ei tällaisena päivänä haitannut. Keskityin siihen, että poni kuuntelee mua, eikä ulkopuolelta tulevia epämääräisiä ääniä :D Ravissakin meni aika hyvin, ainakin vasempaan. Oikealle punki vähän sisäpohjetta vasten. Ennen laukkoja poni vähän flippasi, eikä suostunut liikkumaan mihinkään! Joten otin raipan ja meni sitten hyvin.



Itseasiassa mikä oudointa; tänään vasen laukka oli kaikista parhain askellaji! Yleisesti ottaen se menee aina huonoiten :D No, välillä näinkin! Vasen suunta oli muutenkin poikkeukselliseti tänään parempi. Menin vajaa tunnin ennenkuin tultiin hakemaan, sillä tänään on mun pikkuveljen synttärit ja vanhemmat halusi mut ajoissa kotiin... Mutta Nickekin tykkäsi, kun aina välillä mennään riimulla rennommin. Lopuksi koitin niin, että liukuisin takaa häntää myöten alas, mutta Nicke alko vähän potkiskelemaan siinä vaiheessa, kun menin väärinpäin. Outoa, koska viimeksi se ei tehnyt mitään kun laskeuduin niin alas :D Nojaa, jätin sen sitten väliin.



Mulla on muuten torstaina koulutunti, mutta ei Nickellä, koska meen tällä sitten myös Stjinin valkkuun ja koulukisoihin!  Heittäkääpäs arvauksia, hepat löytyy TÄÄLTÄ! Sen verran voin helpottaa, ettei ole mikään ihan pikkuponi, eikä OJ tai Figo koska ne eivät käy tunneilla ;) Ps. Te ette saa kommentoida tähän asiaan liittyen jotka tiedätte!

38 kommenttia:

  1. Sä meet Apilla tai Porschella;)?

    Ehkä barbi, mutten oo iha varma:DD

    VastaaPoista
  2. MINÄ TIEDÄN KAIKEN <3 ja MINÄ kuvasin <3 MINÄ

    VastaaPoista
  3. Mun veikkaus on toi Peter :D

    VastaaPoista
  4. Meneepä Nicke hienosti:) ja vähänkö kivan näkösiä hevosia kaikki.. ja sanon Fani ku kukaa muu ei oo vie sanonu:D!

    VastaaPoista
  5. monipuoline postaus vaik iha peruspäivästä tehty ;)
    sun blogi on ainoo mitä jaksan lukee ku sul on joka postaukses kuvii :)
    ja ihailen sua ku oot jotenki nii määrätietone ridatessas esim ku meet nickelle nii päätät vaa sillai et nonii tänää työstetää vähä laukkaa ku on jääny vhä vähäsemmälle ja sitte tehäänpäs vähän väistöjä ja peruutuksii :DD
    jos mul ois joku liikutettava heppa nii en kyl osais yhtää päättää et mitä tekisin sen kaa :dddd

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiiiiiiiitos ihan hirveesti!! :) ja on mullakin välillä noita päiviä jolloin vaan löntystellään ;D mutta kiitos vielä! :)

      Poista
  6. Flora tai Api :D Ihan sairaan kivan näkösii :D

    VastaaPoista
  7. ooo kiva postauus tämää ja meettee agaain hienosstii jauu!♥ ;)

    VastaaPoista
  8. jeee ! teet nii kivoi postauksii, näit on nii hauska lukee :) totatota hienosti meette ♥ toi sun kypärä on ihana... voit antaa sen mulle ku tiiän kumminki et haluut eiks nii :)

    VastaaPoista
  9. Tosi kiva blogi sulla ! aloin lukemaan :)
    täs mun http://armasjaelina.blogspot.fi

    VastaaPoista
  10. Mikä on sinun mielipide häntäremmeistä?:)
    Entäs olympia-kuolaimesta?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no empä oo oikeen mitää mieltä, ihan ok jos heppa tykkää ja ite osaa käyttää :D

      Poista
  11. miks sä mielistelet perran valmennettavii ? luuleks olevas jotenki erityine vai miks nuolet niitte perseit kokoaja ? kieltämine on iha turhaa kerro mielummi vaa miks ? :---DDDDDDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no kerroppas kui? :DDDDDDD ai koska tein videon ja nyt teen toisenki koska ite pyys? vai koska kommentoin blogeihin koska tykkään kommentoida? vai koska tykkään fb kuvista koska neki tykkää munki? :DDDDDDD

      Poista
  12. MINÄ TIEDÄN<3 mut söpöi ootte ja kiva tämmöne pikapostaus ! ;)

    VastaaPoista
  13. Nicke on hieno, hyvää yhteistyötä teillä :)

    Aloin nyt lukea sun blogia. Hyviä postauksia ja Nicke on ihana!

    VastaaPoista
  14. Käytkö gobackan tallil? Eiks joku Laura ylläpidä Barbia ?

    VastaaPoista