perjantai 4. tammikuuta 2013

39. FaniFaniFani!

Hahah yks arvasi oikein, ja sekin vaan siksi koska kukaan muu ei ollut arvannut ;D Eli eilisenä ponina toimi Fani, jolla en ollut koskaan ennen mennyt. Mutta ylitti odotukset!
Ja iso kiitos bannerista Sofialle! :) 


Fani oli vielä kengitettävänä siinä vaiheessa kun piti lähteä tunnille, niin tuli vähän kiire. Koska itsekään en ollut töiltä kerennyt vaihtaa kamoja. Onneksi ei tarvinnut harjata loimen ansiosta , eikä kavioitakaan tarvinnun putsata. Joten vauhdilla vaan omat ja hepan kamat päälle ja maneesiin. Olipas hassu tunne päästä pitkästä aikaa ponin kyytiin! Jos ei lasketa hetken Tatun selässä käyntä hiihtoridassa, niin edelliskerta menee kesäleirille Perraan, jossa menin kolmella(!!) eri ponilla. Ne on vaan niin hauskoja :) Harmi että oon suht. pitkä. 

Mutta joo, aluksi jäätiin heti pääty-ympyrälle työskentelmään. Fani tuntui heti alussa tosi kivalta! Sitten alettiin ravaamaan ja siinäkin sujui ihan hyvin. Poni taipui hyvin ja kuunteli kivasti. Sitten otettiin jalustimet pois ja jatkettiin ravi- käyntisiirtymisiä. Tosin oikeaan kierrokseen Fani meni ajoittain pois tuntumalta, mutta  se korjautui aika nopeasti. Kerrankin osasin istui ravissa!


Kuvia oli vaan muutama lopputunnista
Laukassa Fani vei mua aluksi pää ylhäällä, mutta sain sen onneksi ratsastettua parin kierroksen jälkeen oikein :D Sitten alettiin menemään kokouraa ja tekemään laukkavoltteja. Ne eivät onnistuneet mitenkään maailman parhaiten, koska suorilla urilla Fani aina innostui. 

Sitten kaikkien piti jäädä laukkaamaan takapäätyyn, ja tulla yksitellen kokorataleikkaa ja keskellä tehdä laukanvaihto. Se nyt ei tietenkään sujunut, koska itse en ole koskaan harjoittelut vaihtoja sileellä, pelkästään esteillä ja puomeilla. Mun piti mennä sitten uusiksi, ja sillä kerralla etupää vaihtoi mutta takajalat jäivät ristilaukkaan. Fani vaihtoi sen puhtaaksi kuitenkin jonkun ajan päästä. Jäätiin taas pääty-ympyrälle laukkaamaan, ja huhhuh hyvä ettei mun kunto loppunut kesken! 

Lopuksi ravattiin loppuravit ja tehtiin voltteja ja loivia kiemurauria. Fani liikkui siinä hyvin ja oli tosi mukava. Kiva tuttavuus ja tällä mennään sitten ensviikon valkussa ja koulukisoissa :)



Tänään ridasin Nicken ja meni paremmin kuin varmaan ikinä! Oli tosi reipas ja osasin kerrankin istua harjoitusravissa jalustimien kanssa. Lisäyksetkin onnistui (ainakin aluksi). Tunnilla menin Barbilla ja meni kyllä ihan penkin alle. En saanut sitä taipumaan kunnolla ja kiidätti ympäri maneesia ihan 6-0. 

37 kommenttia:

  1. Hehhe!! Meki näyttiin tuolla :D Ja hyvin menit :)

    VastaaPoista
  2. Vähä kiva uus banneri! :) Teil meni just hyvi fanin kaa :D Se oli tänäänki iiiihana :)

    VastaaPoista
  3. oo arvasin oikein:D ! näytti kivalta ponilta:)!

    VastaaPoista
  4. DAAAAAAAAAAAYYYYLIIIIIIIIIIIIIIIGHHHT

    VastaaPoista
  5. Ihan kiva uus banneri. ;) Hyyyvin näytti menevän!

    VastaaPoista
  6. prooprooprooprooprooo....♥ mutheii taas oikeen muksa postauus ;) ++ täää uus ulkosa on kiva :---)

    VastaaPoista
  7. miks tuol keskel maneesii on kuusi? :D Mut hienosti meet Fanilla!

    VastaaPoista
  8. jee kiva postaus taas ja ihana toi banneri! :) ja hienosti meette♥

    VastaaPoista
  9. oi palasit poniratsastajaksi! XDD

    VastaaPoista
  10. Tää uus ulkoasu on ihan järjettömän hieno! Ja söpö Fani ;)

    VastaaPoista
  11. vähän menitte hienosti !! :) kivaa tekstii, kiva video ja kaikkeee hahaha, ootte söpöiii ♥

    VastaaPoista
  12. Toi on niin ihana video! Ihminen joka menee kaikilla hevosilla niin hyvin ettei tartte häpee ku laittaa ne nettii! Joka osaa oll niin ryhdikäs j a antaa niin pieniä apuja ja et sano pah vaan kyllä kyllä rebekka puhut totta!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no eiiii en mee kaikil todellakaa hyvin, esim barbil eilen ja vaikka mitä :DDd mut kiitos hei :)

      Poista
    2. Sun piti sanoo kylläkyllä rebekka puhut totta koska meet barbilkin HYVIN >:(!!!!

      Poista
  13. HIENOT ♥ ja hyvä niksunenkin ;)

    VastaaPoista
  14. ihana banneri & ulkoasu ! ;) + hienosti näytti menevän ! SINÄ SUHT PITKÄ ?! kelaa sit mua ku meen 140cm poneil...........................

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ooh hieno ;))) ja no joo oothan sä aika pitkä mut nikcen jälkee!!! :D

      Poista
  15. hieno toi banneri! :)

    VastaaPoista
  16. öää, mitä luulet, tuleeks mulle pian vahto heppoihin? 164cm jnormaalikokonen

    VastaaPoista