keskiviikko 16. tammikuuta 2013

44. Haastetta täälläkin

Nyt kun tätä haastetta löytyy lähes joka blogista, niin päätin vihdoin tehdä tämän itsekin. Olen saanut kyseisen haasteen jo usemapaan otteeseen, joten sluibaan nyt vähän ja valitsen eri haasteista kivoimmat kysymykset :D Eli kysymyksiä löytyy Wilmalta & Fannylta, Anskulta ja Sofialta. Heh, ovelako?


Haasteen säännöt:
•  kerro 11 faktaa itsestäsi
•  vastaa haastajan 11 kysymykseen
•  keksi 11 uutta kysymystä
•  haasta 11 uutta bloggaajaa
• kerro bloggaajille, että olet haastanut heidät


1. Lupaan, että viikonloppuna tulee piiitkästä aikaa Nicke -postaus! (kai tää nyt on fakta musta?)
2. Oon kattonu kaikki Ypäjä-sarjan näkyvillä olevat jaksot netistä, ja mun mielestä se on oikeesti ihan hyvä! Tosin hepoista vois olla enemmän, vaikka uusimmissa jaksoissa siihenkin on kiinnitetty huomiota.
3. Mulla on vaan kerran elämässä murtunut jotain, silloin meni nilkka Perrassa 2010 kun hypin trampoliinilla...
4. Ja loppuleirin menin ilman satulaa/ilman jalustimia! Esteitä, maastossa, mitävaan ;) Leiriähän ei jätetä kesken.
5. Suoritin kesällä B- merkin leirillä, mutta en koskaan vienyt papereita jäsensihteerille, joten sinne jäi se :D Kouluosan Ponitalla ja esteet Cleolla.
6. Musta on tullut trueheppatyttö... Millonkohan oon viimeks käyttänyt rahaa johonkin muuhun kuin heppoihin liittyvään? (okei eilen hiusväriin, mutta silleen kunnon shoppailuun)
7. Tykkään Facebookissa esim. sivusta The awkward moment when teacher cracks a joke and nobody laughs. Pelastaa päivän, kun etusivulle tulee aina toinen toistaan hauskempia kuvia ;)
8. Koulussa oleminen on täyttä tuskaa, jos kännykkä on jäänyt himaan.
9. 17 on turha ikä..
10. Itken leffoissa helposti :D
11. Jos kiinnostaa lukea lisää faktoja, niin erikoispostaus löytyy sivusta! Jos on jäänyt huomaamatta.


Noniin, ja sitten näihin kysymyksiin!

1. Kuinka monta kertaa viikossa ratsastat?
   - 3, jos on valkkuja/kisoja/jäänyt edellisviikolta rida niin 4

2. Mitkä ovat tämän vuoden tavoitteesi kilpailuissa?
   - Päästä koulukisat läpi tällä tallilla (XD x ja x). Tasaisia suorituksia HeB, ehkäehkäehkä HeA loppuvuodesta. Ja sitten esteissä kisaamaan 80cm puhtaasti. Ihan vaan seurakisoissa.

3.  Mihin haluaisit tulevaisuudessa töihin / millainen on unelmien työpaikka?
   - En tiie yhtään... ehkä opettaja tai eläintenhoitaja? Eläintarhassa ois varmaan kivaa työskennellä!

4.  Mitä huonoja puolia bloggaamisessa on?
   - Ei sellaisia mun mielestä oikeen ole :D Pätevät anonyymit on lähinnä huvittavia, eikä sellaisia ole (vielä) tullut edes montaa vastaan. Ehkä se, ettei kaikki lukijat seuraa blogia ainakaan aktiivisesti.

Kiitos Anna kun löysit tän ♥
6.  Mikä on viime vuoden paras hevosmuisto?
   -  Jaa a... Ehkä se kun menin Kingillä Perniössä sen yhen estetunnin, joka meni superhyvin? Tai sitten se, kun aloin puolylläpitämään Nickeä? Tai se, kun päästiin kaikki estekisat Nicken kanssa ilman ainuttakaan kieltoa? Vaikea päätös, mutta sanotaan nyt että se, kun vaihdoin tallia :D

7. Millaista musiikkia kuuntelet?
   - NRJltä tulevaa (pakko mainita erikseen JB♥), se radiokanava on aina päällä kännykässä  ja kuulokkeissa kun meen jonnekkin. Tottakai myös silloin, kun teen töitä tai jos oon vaan himassa. Nytkin nettiradio!

8. Millainen on hyvä hevonen?
   - No hyvä nyt voi olla melkeimpä millainen vaan. Mutta jos nyt mietin unelmien hevosta. Rodulla ei olisi niin väliä, kuitenkin n. 165-175cm ja sporttinen rakenne. Värinä olisi kimo, hallakko, kirjava tai jokin muu ns "erikoinen". Hyppäisi hyvin ja innokkaasti, mutta myös koulukiemurat onnistuisivat. 130cm/VaB, hyvät kisahermot. Luotettava ja maastovarma. Kiltti hoitaessa, mutta ei mikään pystyynkuollut. Ainahan sitä saa unelmoida?



Perran Verticia ja Perran Mimosa. Jos voitettaisiin lotossa niin Vertti (vaaleampi) lähtisi Perrasta meille, koska Kingin + Mortin varsa = Täydellisyys! Ratsuttajan vaan hankkis :D
Perran Chakira ja Perran Pandora
9. Millä tallilla ratsastit ensimmäisen kerran elämässäsi?
   - Talli Fageräng, äiti laitto mut aina joskus 2- vuotiaasta eteenpäin issikoitten selkään :D

10. Mikä on lempi lastenohjelmasi?
   - Helppo, Paavo Pesusieni! ♥



11. Mistä ratsastuslajista pidät eniten?
   - No tää kyllä vaihtelee ihan hirveästi päivän mukaan! Joskus koulu voittaa ja joskus taas esteet. En oikeen osaa valita. Tai no, ehkä esteet vie hitusesti tämän erän. Mutta riippuu myös paljon hevosesta! Laukkaratsastus- ja länkkärileffat on myös kivoja katottavia :) Mutta tuskin pääsen koskaan koittamaan.

Ja nyt, koska olen laiska niin en jaksa haastaa ketään, ENKÄ myöskään keksiä kysymyksiä. Hehe hups. :)

7 kommenttia: