keskiviikko 30. tammikuuta 2013

48. Pitkästä aikaa esteitä!

Ja vihdoin myös Nicke- postaus.

Eilen oli siis estetunti, viimekerrastakin jo pari kuukautta aikaa. Ja sen kyllä vähän myös huomasi. Verkattiin itsenäisesti ja Nicke tuntui tosi kivalta! Ajoittain se jopa vähän vei mua laukassa :D Mutta hyvä välillä niinkin. Se kulki kuitenkin kivasti tuntumalla heti vasemmassa kierroksessakin, joka yleensä vie enemmän aikaa.

Aloitettiin niin, että meidät jaettiin kahteen ryhmään, hevoset ja ponit. Oltiin ainoa hepparatsukko Elenan ja Peten lisäksi. Tehtävänä oli ensin tehä laukkavoltti puomin yli pitkän sivun lopun kulmaan, ja sitten ottaa raviin ja jatkaa toisella pitkällä sivulla olevien ravipuomien yli. Puomit olivat vasta sivun lopussa, ja sitä ennen piti mennä ravissa avotaivutusta. Tehtävää jatkettiin pariin kertaan.

Nicke meni heti ihmeen hyvin! Se ei hidastanut millekkään puomille, mikä sillä on ollut ennen tapana. Avotaivutuksetkin meni odotettua paremmin, vaikka oonkin niitä treenannut jonkin verran itsenäisesti. Sama tehtiin myös toiseen suuntaan.

Sitten aloitettiin hyppääminen. Laukkavoltin puomi nostettiin pystyksi, mutta se piti onneksi mennä ihan suoralla linjalla. Vaan eipä paljoa lohduttanut! Sen jälkeen ei ollut edes mitenkään erityisen tiukka käännös oikealle, mutta hups. Jatkettiin eri suuntiin, ja ei siitä sen enempää.. Nicke kuitenkin hyppäsi tosi rohkeasti :)

Huii!
Kuvista kiitos Annille :)
Seuraavaksi piti mennä pieni pysty, jonka alla oli uusi matto. Kävin näyttämässä sitä Nickelle jo alkutunnista, mutta hui kun oli jännää... Yhden kiellon jälkeen mentiin ravissa ja Nicke hyppäsi hyvin.



Ööää, nyt en enää muista kunnolla tehtäviä. Seuraavaksi taisi mennä niin, että mentiin mattopysty toisesta suunnasta, ja siltä jatkettiin diagonaalilla olevalle laineelle, ja sen jälkeen okserille ja siitä linjalla olevalle puupystylle. Nicke ei muistaakseni kieltänyt kertaakaan tällä tehtävällä, vaikka vähän epäilinkin lainetta ja okseria. 






Nyt on pakko myöntää, ettei ole mitään muistikuvaa missä järjestyksessä lopputunnista hypättiin :D Pari turhaa kieltoa mahtui matkaan, ja radalla en kerennyt yhtään keskittymään askeliin, vaan enemmän siihen että päästiin esteistä yli. Vikalle radalle nostettiin jonkin verran (tosin menin mielelläni matalempana kuin muut lopuksi), ja meinasin jo kysyä, että voisinko mennä okserin pienempänä.. En kuitenkaan saanut suuta avattua ja yli mentiin ihan hyvin (ainakin toisesta suunnasta). 

Välillä jo ennen esteitä ajattelin, että tästä ei hengistä selvitä, mutta kumma kyllä tässä juurijajuuri elossa ollaan. Tämä on todella tyhmä ajattelutapa joka ei yhtään paranna esteiden ylittämistä, mutta ehkä mä siitä vielä eroon pääsen.. :)





Ensi maanantaina taas hyppäämään, eiköhän tää ala jo jotenkin sujumaan, kunhan saadaan  taas hommasta kiinni :)

34 kommenttia:

  1. älä sano et tipuit XD

    VastaaPoista
  2. Anni taas oli manaamassa, siks lensit :Dd

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. NONIII oikeesti se ei saa enää ikin tulla katttoo ku ridaan XDDDD

      Poista
  3. Hienosti menitte (: Nickekin on söpö, niinku aina :3

    VastaaPoista
  4. Oujee nicke oli eile vauhdiis XD :) mut hienosti menitte (lopultaXD) !!! :DDD no ei mut siis hienoja ootte ♥

    VastaaPoista
  5. Kiva postaus ja hienosti meni :)

    VastaaPoista
  6. Kiiiva postaus & ootte kyl kivannäkönen pari ;)

    VastaaPoista
  7. haha Nicke on aika sulonen ku se hyppää :D

    VastaaPoista
  8. ootte molemmat iha pönttöi ....... myös kilipäit :)) ♥ mut menitte kumminki hienosti !! proooo haiskahtaa täällä blogissa :( noeivaa just kiva postaus inkku ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no ehkä vähän pitäääää ollla hönttei ;)) mut jeejee kiitos ♥

      Poista
  9. video ois ollu kivempii (:

    VastaaPoista
  10. Blogi on mukavan oloinen ja kuvia on paljon, iso plussa siitä! Ulkoasu on ihana, ei liian yksinkertainen eikä liian monimutkainen. Myös säännöllinen postaaminen on plussaa. En oikein löydä miinusta tästä eli hyvä blogi! (:

    http://mara-mustangi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  11. oih Nicke oli vissii vauhdikas :3

    VastaaPoista
  12. Tää oli kiva postaus :) Olitte Nicken kaa ain välil aik hurjan näkösii xD

    VastaaPoista
  13. oot nii apina ;);) ♥ muthei kivsupostaus ja ootte hienoi ;) ♥

    VastaaPoista
  14. Tykkäsin tästä ! ja 2kk viime hyppykerrasta ? :D tuntuu ku oisin just lukenu edellisen hyppypostauksen..:D Teillä toi meno näyttää vähän samalta kun meilläkin: Kovaa ja korkeelta ! Mut hei aika hyvin ku pysyt noissa kielloissa noin hyvin, ei meinaa oo mitään kovin helpon näkösiä ! :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiva kun tykkäsit! ja hahah ;D ja jepp, se tosiaan kieltää tosi äkkiä, mutta yleensä osaan olla hyvin varautunut enkä oo tippunut kun vaan kerran kiellosta (mistä on se videokin jossa laskeudun kaulaa pitkin alas) :D

      Poista
  15. Nii miks oot ollu poliisiautos ? Ku katoin noit sun vanhoi postauksii nii niis oli, mutten löytäny sit kysynyspostaust...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. vastaus löytyy kysymyspostauksen vastauksis (sivus erikoispostauksest), tokast videost ja kohta 2:12 :)

      Poista
  16. OMG tota mun ryhtiä!! :DD Röhnötän Floran selässä ku mikäki kuollu kala. Sweet. :D No, onneks löytyy tällänen armoton salakuva mikä paljastaa totuuden, kerranki ei oo onnistunu skarppaamaan. Aina ku tietää et joku räpsii valokuvia ni sillon tietää yrittää olla edukseen ja muistaa olla hyvässä ryhdissä. :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. RIIKKA :DDD sä vaa keskityt kauhistelee meijän menoo nii et ehtiny ajattelee sun ryhtii ;D

      Poista
  17. oii ihana tää postaus ja oikeesti en kestä teitä !! :D

    VastaaPoista