keskiviikko 23. tammikuuta 2013

46. Ei Nickeä vieläkään, vaan...

No pitikin mennä lupaamaan viikko sitten että viikonloppuna tulisi Nicke postaus... Eipä tullut. Hyihyi. Mutta se johtuu siitä, että oli n. -25°C, ja siitä johtuen mentiin vaan pienellä porukalla vähän käppäilemään maastoon. Joten ei siis mitään kiinnostavaa :)

Ja otsikkoon. Maanantain tunnilla meninkin yllätyksekseni Petellä! Voin rehellisesti sanoa, että oli ehkä vaikein hevonen jolla olen ikinä mennyt. Ja sekin johtui siitä, koska Pete on niin hieno! Mitä hienompi hevonen, sen vaikeampi, right? Heppa oli älyttömän herkkä, mutta silti jotenkin vahva.



Suurimman osan tunnista olin ihan ulapalla. Etenkin alussa ravissa Pete juoksi mun alta pois ja oli ohjastuntumaa vasten, koska en osaa edelleenkään mennä reippailla hevosilla. Treeniätreeniä! Tehtiin ravi-käynti siirtymisiä pääty-ympyrällä, ja ajoittain heppa rentoutuikin ja tuli ihan kivoja pätkiä. Vasempaan kierrokseen enemmän.

Laukassa Pete meni vähän paremmin, kuin odotin. Välillä saatiin ihan rauhallista ja suht. rentoa laukkaakin, mutta paljon on silti parannettavaa. Tosin kun laukattiin pitkään, niin loppua kohden Pete alkoi vähän kuumua. Oikeaan kierrokseen ei mennyt niin hyvin, herkkä heppa vaihtoi pari kertaa vastalaukkaan (istuntaaaaa), ja oli jännittyneempää.


Loppuravit meni itseasiassa ihan ok! Pääsin menemään pidemmälläkin ohjalla, ja Pete pysyi silti suht rentona. Mentiin kahdeksikkoa, ja takapäädystä ovelle päin heppa aina vähän kiihdytti :D Mutta rauhoittui volteilla.

Mun istunta oli tällä tunnilla jotain järkyttävää.. Lyhyet jalustimet + reipas ja herkkä hevonen = 100 kertaa pahempi könötys!
Jos menen Petellä vielä joskus, se luultavasti menisi jo paremmin, kun tietää jo vähän sinnepäin mitä pitäisi tehdä. Oli kuitenkin kiva mennä välillä vähän erilaisemmallakin hevosella. Kuitenkin nyt tekee vielä enemmän mieli Nicken selkään, se on sopivan rauhallinen, mutta silti herkkä ja yritteliäs. Sopii siis mulle! Sunnuntaina koitan oikeasti saada Nicke postauksen aikaiseksi, ja ensviikolla päästäänkin jo hyppäämään, hehe :)

JA VIELÄ LISÄYS. Kävin eilen shoppailemassa vanhojen jatkoille mekon ja tansseihin koruja, ja ajattelin laittaa tähänkin näytille. Siitä MyDay postauksesta kuitenkin tykättiin ja toivottiin lisää sen tyylisiä. Onko tämmöinen teidän mielestä ihan turhaa vai kiinnostavaa? :D

Ninja
MicMac
Ninja
Spirit Store
                                                Spirit Store

26 kommenttia:

  1. kiitti ku mainitsit mun läsnäolon..... kuulostaa aivan kuin olisit käynyt yksin shoppailemassa suurkaupungissa.

    VastaaPoista
  2. oiii kiva postaus taas inokki ! ;) ja hienosti menee hevone niiku ain hihii hienoaaa ♥ !! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oi kiiitoos fano tai wino ;) ja ei se oikeesti mut hihiih kiitoos! ♥

      Poista
  3. haha mulki on tommone kaulakoru :D mut kiva tää!

    VastaaPoista
  4. no vähä kiva tää ja kivaku menit petel, mut hyvin näytti menevän ;)

    VastaaPoista
  5. hei ota kuva kun toi mekko on sun päällä!:) ja joo tee enemmä näitä lifestyle postauksia nää on tosi kivoja!!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no voin ottaa sitte ku on vanhat, teen siitä päivästä varmaan lifestylepostauksen :) ja kiva kuulla :) !

      Poista
  6. UUH PRINSESSA !! ;));) ♥ mut söpö hepsu ja sä ;)♥

    VastaaPoista
  7. Otat sitten kuvan noi päällä haluan nähdä!!

    :) <3

    VastaaPoista
  8. miks noin kyhyt mekko ? :D vaikka kivahan toiki on! ja tee lisää lifestylepostauksii w

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. koska jatkot :D mut ei see oo nii lyhyt milt näyttää kuvas :)

      Poista
  9. hullun kiva blogi! tää ulkoasu on kivan yksinkertane ja kirjotat kivan selkeesti ja noista kuvista plussaa! oot muuten sika kaunis :)

    +liityin lukijaks

    VastaaPoista
  10. voi miten nätti hevonen! : )

    www.terhisuanto.blogspot.com

    VastaaPoista
  11. Onks Vaavi sit hieno <3

    VastaaPoista