keskiviikko 7. marraskuuta 2012

20. I'm just happy

Niinkuin otsikosta näkyykin, viimeviikon murheet on jo takanapäin! Sunnuntaina oli vielä vähän jännää, oltiin yksin maneesissa ja Nicke meinas lähteä ravaamaan jo alkukäynneissä. Se kipitti nopeasti pois takapäädystä, ja siellä olikin koko tunnin aikana jonkinlaista säätöä. No, ainakin poni oli kokoajan eteenpäinpyrkivä, josta ei ollut haittaa. Laukasta taas ei meinannut tulla oikeen mitään, koska hermostuneisuus oikein korosti sen epämääräistä askellusta! Muuten kulki ihan hyvin, ja ei jäänyt ollenkaan huono fiilis :) Menin muuten korvahupulla, enkä usko että hermostuneisuus johtui siitä, vaan lähinnä takapäädystä ja yksin olemisesta.








Maanantaina olikin sitten taas hyppäri. Heti aluksi poni tuntui tosi kivalta ja rauhalliselta. Jännityineisyys oli poissa, ja takapäätykin meni ilman ongelmia. Uuden purukasan "läpi" oli tehty nyt reitti, ja Nickeltä oli suuri saavutus mennä siitä ;) Tällä kertaa en mennyt heti alusta hirveen kootusti, vaan annoin enemmän ohjaa.
Aloitettiin niin, että laukkaverkassa mentiin yksi puomi joka oli kannattimien välissä. Ekalla kerralla menin ravissa, eikä tullut kieltoa, jeejee. Mutta sen jälkeen kaarteessa Arla oli juuri levittänyt uutta purua, ja Nickelle tuli hirveä äkkipysähdys sen eteen :D Hui kamalaa, purua? Sueraavalla kierroksella pidin ponin tiukasti tuntumalla, ja uskalsikin mennä siitä.




Ensimmäinen estetehtävä oli puomi, sitten 6 laukka-askelta ja pysty. Aluksi tuli kielto koska pohkeet eivät olleet kunnolla kiinni, mutta sitten meni hyvin. Seuraavalla kierroksella ensimmäinen puomi nostettiin pystyksi, ja mentiin ilman ongelmia. Seuraava este olikin muuri! Tai no sellainen koristejuttu, en osaa selittää :D Mutta siis ei oikea muuri, vaan sitä esittävä "liina". Ekaksi tuli arvatenkin kielto, poni katto estettä kauhuissaan ja päästin sen haistelemaan sitä. Tokalla yrityksellä meni taas ihan hyvin. Seuraavaksi oli lävistäjällä oleva pysty - yksi askel - laine. Ensimmäisillä yrityksillä tuli kiellot molemmille, mutta sen jälkeen taas ongelmitta.



Seuraavaksi oli vuorossa pieni rata. Muuri - lyhyt sarja - pitkä sarja - muuri (toisesta suunnasta). Laitan videon viimeisestä radasta, jotta saa vähän hahmotettua. Meni hyvin ennen vikaa muuria, sillä este tultiin siis toisesta suuntaan, joka oli hirrrveä järkytys. Pohkeet vaan kunnolla kiinni ja uudella yrityksellä yli. Tässä välissä esteitä nostettiin, ja oli vuorossa pidempi rata, josta laitan tähän väliin videon. Ohimeneminen oli oma mokani, koska en kerennyt suoristamaan ponia kunnolla.

Kuvauksesta (ja äänistä!) kiitos Miranda 




Luppakorvaponi!
Oon tyytyväinen tuntiin, Arlakin sano että kehitystä alkaa jo näkyä! Vähän mietityttää sitten kisat siinä mielessä, että Nickellä on tapana ensin kieltää ja sitten mennä seuraavalla kerralla yli. Pitää siis olla oikeasti kunnolla pohkeet kiinni ja painetta. Loppuun vielä kuvat ostoksista nyt kun suojatkin saapui. Osa näkyikin jo kuvissa :)




Uudet (teko)nahkasaappaat, ihanan lämpimät!


Ostin siis vahingossa lyhytvartiset sukat, ratkaisuna pään irtileikkaus jolloin sukat saa säärystimiksi ja sävysävyyn ;)


16 kommenttia:

  1. AAAAAWWWWWWW!!!!! ihanat suojat ♥

    VastaaPoista
  2. miten ihana postaus ♥ nauroin mirandalle XDD ps. oh sama pipo <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voikiitos♥jaäläXDniiinooiih<3munkoneeseisittoimivälilyöntijouduinkirjottaatänkikoulus,koitasaadatästkijotaiselvääXDDXD

      Poista
  3. Ihanii noi kamat :D Ja aika fiksusti sait noi sukat tollee, ite en olis ikinä keksiny tota!

    VastaaPoista
  4. Vähä ootte kehittyny ja toi laukkaki näyttää jo melkee normaalilta !! HYVÄ TE <3 ps. you know who i am ;-) <69

    VastaaPoista
  5. inkku kiva tää postaus ja noi kamat ♥♥ ja hyi minä siellä (:

    VastaaPoista
  6. miten saat tollee ton otsikon toho keskelle?(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kirjota siihen etee <*center> ja loppuun <*/center> :) (tähdet pois)

      Poista
  7. hei onks tolla jotain ravisukua vai miks tuo laukka on noin nelitahtista? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mä en tiiie ;o se voi johtua myös siitä että ei oo tarpeeksi voimaa takajaloissa, kun on vasta tullut tallille :) toisaalta suku ja rotu on myös arvioituja, että vaikea sanoa :D

      Poista
  8. onks noi saappaat ne hööksin 85 e ? ku aattelin ehk itekki ostaa nii onks ollu hyvät ja sillee ? :)))

    VastaaPoista