lauantai 10. marraskuuta 2012

21. Estekisat, done!



Nyt on sitten tääkin tehty! Eilen olin rakentamassa rataa, mutta en hirveesti kerennyt sitä katsoa. Ainoat erikoisesteet olivat laine ja muuri. 

Tänään tulin tallille joskus puol 9 aikoihin. Ensimmäiset fiilikset herätessä; voi vittu [anteeksi kielenkäyttö] kello on jo 5 vaille 7! Mun olis pitänyt siis herätä puol seitsemältä että kerkeen dösiin, mutta äiti onneks heitti mut pienen suostuttelen jälkeen dösärille josta pääsee yhdellä bussilla. Tuli hieman kiire, kameraakaan en kerennyt ladata ja sen takia videot jäi saamatta, ei toki ärsytä :s Tein eka pikkujuttuja ja mentiin sen jälkeen Sylvian kanssa kävelemään rataa. Vaikutti tosi kivalta! Onneksi molemmissa luokissa mitä menin oli sama rata. Luokathan olivat ristikko-40cm ja 50cm.

Menin vaihtelee kamoja ja laittaa Nickeä kuntoon. Mulla oli mukana vaaleansininen huopa, korvahuppu ja suojat ;) Itelläni oli (vaalean)sininen huppari. Nää saappaat on muuten tuntuneet tosi hyviltä jalassa, voin suositella! Verkassa en jaksanut hirveesti tuuppailla, ekalle esteelle menin ravissa, ja pienen kyttäyksen jälkeen mentiin yli. Toiseen suuntaan tuli eka kielto siniselle kapeelle, mutta sen jälkeen taas hyvin. Odotin sitten ulkona sen aikaa kunnes piti mennä maneesiin edelläolevan seuraksi. 



Lähtömerkin saatua lähettiin matkaan. Koitin pitää Nicken hyvin tuntumalla edestä, mutta silti aktiivisena. Toinen este oli lankku, jolle jouduin aika paljon kannustamaan, mutta meni hyvin! Vauhtia alko löytymään aikalailla, mutta poni meni hienosti kaikista yli! Jopa Nicken painajainen, pinkki este ylittyi hienosti. Mutta..... Viimeinen este oli toisen esteen vieressä, ja tottakai hyppäsin sitten väärän :---------------D Nojoo, nauratti vaan lähinnä ja oon kyllä tosi tyytyväinen Nickeen! Palkintojenjakoon kutsuttiin kaikki tässä luokassa, sain söpön dinoheijastimen joka tulee kyllä tarpeeseen. Vein Nicken sisään hetkeksi. Kuvia ei tästä luokasta ollut.




Toinen luokka alkoi, itse olin jälkimmäisessä verkkaryhmässä. Hetken kerkesin katsoa, kunnes menin taas laittamaan ponia kuntoon. Verkassa poni oli tosi mukava, paremmin kuulolla ja kootumpi. Eikä kiellellytkään yhtään! Yks hassu hyppy tuli mutta muuten hyvin :) Olin toisena lähtiäjänä. Nickellä oli taas virtaa, mutta meni taas kaikki esteet rohkeasti, uuden sarjan b-osankin vaikka a-osalle tuli vähän hassumpi hyppy. Vikalla linjalla keskityin kunnolla että meen oikeen esteen. Ylittyihän se, mutta sekosin uusinnan ekassa! Jouduin siis tekemään voltin eli 4vp ja rata loppuun. Miten tää on ees mahdollista! :D Oon kuitenkin kisannut esteitä aika paljon  eikä tälleen ole käynyt, mutta nyt oikeen kaks kertaa... Mulla on joku varhaisdementia. Nojoo, ei tässä mitään, oon ihan s u p e r tyytyväinen poniin! Meni paljon paremmin kisoissa kun treeneissä. Okei, esteillä ei ollut hirveesti korkeutta mutta poni hyppäsi paljon rohkeammin alusta asti. Meen varmaan enskisoissa 60cm :)










11 kommenttia:

  1. ahah söpö toi radan unohdus, pikku vikoja ;) hienosti meeette ja kivsu postaus!

    VastaaPoista
  2. Voi ei ku molemmat radat unohtu! No, ei voi mitään, onneks poni oli hyvä :)

    VastaaPoista
  3. ihana kuva toi kuudes♥ :DD

    VastaaPoista
  4. Oottepas olleet edustavia! Kiva et Nicke on saanu varmuutta esteillä, eikä jännitä ees kisatilannetta :D

    VastaaPoista
  5. Hyvä, että meni kivasti kisat! Paljonkos noilla saappailla oli hintaa kiinnostuin niistä nimittäin :)?

    VastaaPoista