perjantai 23. marraskuuta 2012

25. Hello Barbie!

Menin eilen Nicken sijasta Barbiella, koska Nicke oli varattuna. Pakko tunnustaa tähän väliin että ihastuin Barbiin jo keväällä, kun olin kavereitten mukana Gobbackassa! Kysyinkin sillon onko sitä mahdollista saada vuokrikseksi, muttei ollut koska se on Arlan kisahevonen (olivat esim. tänä vuonna Hihsissä). Kun Arla nyt kysyi haluisinko mennä Barbilla, olin oikeastaan aika innoissani :D

Siitä on jo yli 2½ kuukautta kun oon mennyt jollain muulla kuin Nickellä, niin tää oli kaiken lisäksi kivaa vaihtelua :) Ei sillä että kyllästyisin Nickeen, mutta etten kangistu samoihin kaavoihin. Vaihtelu virkistää, edes välillä.

Autettiin eka Sylvian kanssa ottamaan kaikki hepat sisälle, ja menin sitten laittamaan Barbia kuntoon. Mulle oli jäänyt siitä sellanen kuva, että se on vähän äksy. Tai no super tammamainen.  Oikeastaan se olikin tosi kiltti, mitä nyt välillä vähän naamaa nyrpisteli ;) 
Maneesissa ei ollut ketään muuta. Heti alkukäynneissä ihmettelin miten pienet askelet Barbilla onkaan! Verrattuna Nickeen. Kunnollisten alkukäyntien jälkeen aloin keräillä ohjia. Heppa tuntu heti tosi kivalta, mutta jäi vähän pohkeen taakse. Pyysin Sylviaa antamaan reunalta raipan, ja samoin kävi miten Nicken kanssa. Eli ei tarvinnut edes raippaa käyttää niin vauhtia alkoi löytyä.



Huomasin että Barbi jännittyi aina vähän ovipäädyssä, niin sirryin sitten takapäätyyn jossa malttoi paremmin. Siis ihan eripäin kuin Nickellä :D Sylvia tuli myös sinne kuvaamaan ja annoin sille samalla raipan takaisin. En tehnyt oikeen mitään ihmeellistä, pelkästään pääty-ympyrällä lähinnä siirtymisiä ja pysähdyksiä ym. Sellasta tutustumista. Huomasin että mulle tuli ihan järkyttävä könötys ja etunoja ravissa! Nostin jalustimet kaullalle ja jatkoin ravailua silleen, osasin istua edes vähän paremmin.




Välikäyntien jälkeen otin jalustimet takaisin ja koitin laukkaa. Se oli jotenki tosi hassun tuntusta! Ehkä en enää osaa olla normaalissa laukassa :'D Aluksi oli vähän hakemista, koska Barbi punki sisälle ja tarrautui sisäohjaan, etenkin oikeassa kierroksessa. Piti vähän liioitella asetusta, jolloin heppa tuli enemmän ulko-ohjan tuelle ja rentoutui. Olisi kyllä saanut olla silti paljon rennompi.




Jatkoin uudestaan ilman jalustimia, tällä kerää myös laukkaa. Pystyin istumaan vähän syvemällä, jolloin sujui paremmin. Loppuraveissa Barbi venyi melkein maahan asti, ja kulki rennosti. Ravasin aika pitkään ja kunnollisten loopukäyntien kautta talliin. Hoidin pois ja kuvasin sen jälkeen Sylviaa ja Tatua. En jaksanut lähteä heti kotiin, niin jäin kuvaamaan vielä estevalmennusta. Tykkäsin kyllä Barbiesta paljon :)


Happy rider!

Meen sitte ensviikon lauantaina Nickellä ristikko-40cm ja 60cm ja Barbilla 60cm. Aluksi oli tarkotus mennä Nickellä pelkkä 60cm, mutta meen nyt varmuuden vuoksi ton matalemman luokan alle. Ja mun piti mennä myös jollain hevosella sellaseen 65-85cm kaksintaisteluun, mutta koska siihen jokainen heppa menee vaan kerran eikä ketään jäänyt vapaaksi, niin meen nyt Barbilla ton 60cm. Ois ollut vielä 90cm mutta siihen en kyllä mee :D

15 kommenttia:

  1. Ihana postaus ku välil menitki Barbil ku siitä ei yleensä oo kenenkää blogis O.O :D
    Sä meet kaikilla niin hyvin, eikä se sun "etunojas" mun mielestä niin kamalan paha ollut!
    Mut haluuksä laittaa ne kuvet, ehhehh;D♥♥♥

    Tää o ihana blogi=D Niitä parhaimpia:) Sullon kivat tekstit, päivitätä tarpeeks usein ja ihania kuvia;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti paljon!!:) ♥ ja en mä tähän niit pahimpii etunojakuvii laittanu ::D
      mut hei laitoin sulle jo sun blogiiki kommenttii et en m uista sitä osotetta nii laita mulle sähköpostii tähän et saan sen osotteen: inamoi-@hotmail.com
      :)

      Poista
    2. AA, emmä nähny sitä kommenttii O.O
      Okei, mut silloinku näin sut viimeks ni usl ei ollu edes paha, mutta kai sä sit ite tiiät, mut sun ratsastukses näyttää tosi hyvältä:)

      Poista
  2. barbie näyttää ihanalta ja menit sillä tosi hyvin! minkä korkunen ja ikänen se on?:)

    VastaaPoista
  3. Onko barbie mahdollisesti myynnissä?

    VastaaPoista
  4. Mitkä housut sulla on? Mut kiva postaus! Tykkään sun teksteistä, voisit kirjotella pidempiäkin kun niitä jaksaisi lukea enemmänkin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikeurin farkkuridahousut, tosi hyvät ja kestänyt pian jo pari vuotta! :)

      Ja kiva juttu, voisin enskerralla :D

      Poista
  5. Tiiätsä meneeks miranda tai krista perraan leirille?

    VastaaPoista
  6. millo tulee nickestä taas videoo?(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ai sellanen kunnon video? voisin alkaa tekee ehkä huomen ;)

      Poista