maanantai 26. marraskuuta 2012

26. Huippu fiilis!

Heti alkuun pakko hehkuttaa, poni oli eilen ihan mahtava!


Terveisiä :)

Menin ridaamaan Sindin & Manun kanssa samaa aikaan, maneesissa ei ollut silloin kuin pari ratsukkoa.
Aluksi poni tuntu tosi tahmeelta heti käynnissä. Harmittelin jo vähän kun mulla ei ollut kannuksia. Mutta kas, sitten Nicke säikähti jotain ja vauhtia löytyi! Riitti koko tunniksi. Tein paljon voltteja ja ympyröitä ensin käynnissä. Poni tuli kevyeksi ja tosi mukavaksi ratsastaa. Jatkoin ravissa ja takapäätyyn päästessä meidän edestä lähti Api & Fani kaahottamaan toiseen päätyyn, koska maneesin takana rasahti jotain. Nicke säpsähti vähän, mutta jäi sitten seisomaan ihmeissään. Taputtelin vähän ja käveltiin siitä takapäädyn ohi aika varuillaan.

 Jatkettiin ravissa ja hyvä fiilis jatkui! Verkkasin ensin vähän eteenalas ja otin parit pysähdykset, jotka onnistui ihan hyvin. Sitten päätin, että nyt pakko yrittää tsempata ja istua sinne satulaan! Nostin jalustimet kaulalle ja jäin hetkeksi pääty-ympyrälle. Keskityin pelkästään mun istuntaan: ryhdikkyys, kädet kannettuna, jalat rentoina eikä mitään ylimäärästä sähellystä. Ja oho, kaikki loksahti yhtäkkiä paikoilleen! Nicke rentoutui täysin ja alkoi itsekkin ryhdistyä, ja pystyin itsekkin istumaan samallalailla!



Hyi mikä ranne ;o en ookkaan näköjään päässy siitä ihan täysin eroon..

Nicke oli ehkä jopa aavistuksen parempi vasempaan suuntaan, joka on sille vähän heikompi. Kiersin sitten koko maneesiin ja takapäädyssä tuli taas pieni loikka. Käytin sitä hyväksi ja otin seuraavalle pitkälle sivulle temponlisäyksen. Ja vau, se onnistui ihan superhyvin! Poni oikeesti nosti niitä jalkoja, mutta pysyi silti pyöreenä. Harmi kun ei saatu videolle :/

Välikäyntien jälkeen otin jalustimet takaisin ja ajattelin ottaa seuraavaksi laukkaa. Siinä sitten levisi koko paketti ajoittain liian pitkäksi ja matalaksi. Pysyttelin ovipäädyssä ympyrällä, koska en jaksanut alkaa tappelemaan takapäädyssä. Maneesiin oli tullut jo useampi ratsukko, eikä tilaa ollut ihan hirveästi. Tuli kuitenkin ihan ok pätkiäkin väliin, ei kuitenkaan läheskään yhtä hyviä kuin ravissa, mutta ei se mitään.




Ja ihme tapahtui: pystyin istumaan suoraan harjotusraviin laukkojen jälkeen :D Ja vieläpä ihan hyvällä menestyksellä! Jeejee. Otin vielä pari lisäystä ja onnistui taas hyvin! Hieno pounii ♥ Mutta sitten maneesissa alkoi olemaan sen verran porukkaa, että lähdettiin Sindin kanssa loppumaastoon. Mentiin n. 20minuuttia koska ei keretty menemään maneesissa niin kauaa. Otettiin myös ravipätkiä ja Nicke oli ihan innoissaan :D Ja pelkäsi viemärinkansia... 


Ryhti x2!

Oon ihan superhypermegatyytyväinen (mikä kamala sanahirviö) heppaan ja tälläisiä päiviä lisää kiitos :')



Tässäpä tämä, tuli hirmunen inspiraatio niin väsäsin! :)


15 kommenttia:

  1. Näytti menevän hyvin! Ihana toi video, katoin monta kertaa :D

    VastaaPoista
  2. Vaauh, ihan mielettömän kiva blogi sulla! tästäpä sait uuden lukijan :)

    VastaaPoista
  3. voisitko tehä 200 lukijan kunniaks videopostauksen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No teen kohta sen kisapäivävideopostauksen nii en viitti sitten heti tehä toista, mutta saa ehdotella mitä haluis! :)

      Poista
  4. viemärinkannet XD mut hei kiva tää ja ootte nii hienoi ♥

    VastaaPoista
  5. rispektit kuvaajalle ! nomut kiva tää ja hiuka pro oot:)

    VastaaPoista
  6. ihana toi video ja muutenki nii kiva postaus ! ♥

    VastaaPoista
  7. Nicke on tosi hyvän näkönen nois kuvissa ! :) ja kiva video:D

    VastaaPoista