keskiviikko 21. marraskuuta 2012

24. Tuleva mestarileipuri ilmottautuuu.....

..... varsinkin jos tätä menoa aijon jatkaa! Eli siis, nyt on 5 kakkua rästissä, vois alkaa pikkuhiljaa tekee niitä :D Eilen oli siis estetunti.


Huomatkaa uusi kysely oikealla, vastauksia kaivataan!
Ps. Jos puhun niin koitan tehä sen suht nopeesti, ois periaatteessa ihan kiva tehä silleen nii ei tarvii alkaa kirjottamaan! Mutta miten vaan haluutte.

Menin tallille jo aikaisemmin kuvaamaan viiden hyppäriä. Autoin rakentamaan esteitä ja mielenkiintonen tehtävä: 5 estettä pituushalkaisijalla niin, että ne tullaan pitkiltä sivuilta, eli paljon käännöksiä luvassa! Ne ei ehkä oo mun ja Nicken vahvuus. Nojoo, kaikilla meni tunnilla ihan hyvin. Menin laittamaan Nickeä kuntoon suunnilleen 20 vaille 6 ja kuulin sitten että yks kakku on tunnin saldo :D

Alkuverkassa kävin näyttämässä Nickelle sellasta ristiestettä, joka oli rakennettu maata vasten, ehkä tajuutte kuvasta. Vähän katto kauhuissan mutta uskalsi mennä haistelemaan. Jolkottelin siinä vaan menemään, en hirveesti jaksanut tuuppailla. Mentiin aluksi ravipuomeja, ja ne meni hyvin! Nicke  ei ees hidastellut ennen niitä :) Laukattiin molempiin suuntiin ja alettiin sitten menemään tehtävää pareittain, tai no mä menin yksin koska meitä oli pariton määrä. Ensin piti tehdä laukkavoltti kahden puomin yli, ja sen jälkeen jatkaa diagonaalilinjalla olevalle ristille. Puomit meni yllättävän hyvin, esteelle ensin kielto mutta sen jälkeen hyvin. Takapäädystä tultiin risti uudestaan diagonaalilla, tosin eri kohdasta. Ekaksi meni hyvin, sitten Nicke päätti kieltää ja tuli pari turhaa kieltoa. Hyppäsi kuitenkin vielä sen jälkeen.


Eka loikka, vähän hassu hyppy sekä asento! Halleluujaaa videolaadut.


Sitten mentiin yksitellen vaan noita esteitä eri järjestyksissä ja suunnissa, en nyt ala siitä enempää selittelemään. Pari kertaa tuli taas kiellot ja sen jälkeen yli.





jalka o.O

Mutta niiin, mihin ne tippumiset jäi? Saatte videon ;) Toi eka on ehkä säälittävin ikinä, en oikeesti tajuu mihin mun tasapaino jäi :D Ja toka tuli tosiaan aika yllättäen, Nicke meinas jo lähtee hyppäämään. Ei siis sattunut kummallakaan kerralla. Sen jälkeen tolle esteelle poni alko sikailemaan ja kieltämään. En oo käyttänet estetunneilla raippaa tai kannuksia, ja jouduin lainaamaan raippaa toiselta ratsastajalta. Seuraavasta kiellota pari kunnon näpäytystä, ja sen jälkeen poni meni yli muutaman kerran nätisti. Loppuverkat, heppa talliin ja huolellinen hoito. Nicke oli ihan hikinen!


Kiva lahna ... :D

12 kommenttia:

  1. Hui olipas kauheen näkönen toi vika tippuminen :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, katoin itekkin jälkeenpäin että näyttää aika pahalta vaikkeu tuntunut siltä :D

      Poista
  2. Mä sanon s ulle niinkun mulle yks kertasanottiin " Sä tunnut oikeen harjottelevan tippumista" xD

    VastaaPoista
  3. hhyi ku näytti kipeeltä toi toka tippumine :D

    VastaaPoista
  4. Minä päivinä sä käytnickel ? Mietin ku oon menos sunnuntain kokeilee Nalaa (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaaa! Käyn maanantaina/tiistaina, torstaina ja just sunnuntaina :))

      Poista
    2. Ok (: Ja itseasias oon Reben kaveri :D

      Poista
  5. ouuh! pahan näköinen toi vika tippuminen videolla, siinähä ois voinu mennä niskat nurin! :O sattuko?!

    VastaaPoista